ZDJĘCIA , KTÓRE BYŁY ROBIONE W TRAKCIE ZAJĘĆ BĘDĄ DO ŚCIĄGNIĘCIA Z SERWERA PO SEZONIE>. INFORMACJA JAK JE ZDOBYĆ UKAŻE SIĘ NA FORUM CIERPLIWIE CZEKAJCIE POZDRAWIAM
Zdjęcia są w tej chwili segregowane – KAŻDY KURSANT Z GRUP , który podał mail do biura lub internetowo się zapisywał na kurs otrzyma info o loginie i haśle dostępu do swoich zdjęć z grupy. Osoby , które zapisywały się na kurs grupowy w inny sposób powinny się skontaktować z biurem. Pozdrawiam.[/color]
Do tej pory nic nie dostałem na poczte a nie pamiętam w ogóle czy podawałem maila kiedy się zapisywałem na obóz. Jak w takim razie dostarczyć swój adres mailowy?
Jeszcze tylko drobne pytanka:) 1. Czy zdjecia na serwerze beda to te same co na stronie (tylko jak sadze w lepszej rozdzielczosci)? 2. Czy beda tez 'pozostale' ktorych nie ma na oficjalnej stronie galerii, ale byly zrobione podczas kursu? (brakuje mi kilku fotek, ktore wiem, ze byly zrobione )
Sory, juz sobie znalazlam odpowiedz na obydwa pytanka
Dla tych co tez mieli z tym drobny problem: "Niecierpliwych uprzedzamy - są to tylko wybrane zdjęcia.
Wszystkie zdjęcia w oryginalnym formacie będzie można ściągnąć przez Panel Klienta - musimy je tylko jeszcze wrzucić na serwer (a to jednak trochę pracy).
Mam jednak nadzieję, że do końca września się z tym uporamy - czekajcie więc na maila z informacją "